"The Flash"-instruktør deler nyt billede af Michael Keatons Batman-dragt fra optagelserne

Vi har fået det første officielle bevis på, at Keaton gentager rollen som nattens ridder!

Helt tilbage i august kom det frem efter længere tids rygter, at den Oscar-nominerede Michael Keaton ("Birdman", "Spotlight") snart gentager rollen som Batman, som han i sin tid spillede i Tim Burtons "Batman" og "Batman vender tilbage" fra hhv. 1989 og 1992.

Keaton vil nærmere bestemt troppe op i den kommende DC-film "The Flash", hvori den lynhurtige superhelt bruger sine superkræfter til at besøge forskellige alternative dimensioner – inklusive den fiktive verden, hvor Keatons Batman huserer.

På grund af den igangværende coronapandemi genovervejede Keaton sin deltagelse i projektet, men nu har vi altså fået det første uomtvistelige bevis på, at Keaton spiller Batman igen for første gang i 30 år.

Læs også: De gamle "Superman"- og "Batman"-film får tegneseriefortsættelser

Det bevis har vi fået af filmens argentinske instruktør, Andy Muschietti ("It"), som forleden delte det første nye billede af Keatons Batman-dragt på sin Instagram-profil. Billedet kan også ses i stor størrelse herunder, og det afslører ikke meget, ud over at Keatons Batman tydeligvis ryger ud i et blodigt slagsmål i filmen.

Den længede ventede DC-film om The Flash har været undervejs i årevis og er blevet udskudt adskillige gange, men hvis alt går vel, så får vi lov til at se filmen (og Michael Keaton nok en gang som filmhistoriens måske bedste Batman) i november 2022.

Ezra Miller, som spillede The Flash i Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice" og "Justice League", vender tilbage foran kameraet, mens Christina Hodson ("Bumblebee", "Birds of Prey") har skrevet manuskriptet.

Kommentarer

"The Flash"-instruktør deler nyt billede af Michael Keatons Batman-dragt fra optagelserne

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen