Timothée Chalamet skal spille Bob Dylan

Og "Walk the Line"-instruktøren James Mangold sidder i instruktørstolen.

Timothée Chalamet er et af de helt store navne i Hollywood i øjeblikket. Efter små roller i film som "Interstellar" og "Lady Bird" har han haft større roller i kritikerroste film som "Little Women" og "Call Me by Your Name", og sidst i 2020 kan han opleves i Denis Villeneuves sci-fi-storfilm "Dune".

Og nu skal den 24-årige amerikaner snart spille en af rockhistoriens største navne: Bob Dylan.

Filmen har ikke officielt fået en titel, men ifølge flere kilder er arbejdstitlen "Going Electric". Som titlen antyder, handler filmen om Dylans kontroversielle transformation i 1960'erne fra en folkesanger med akustisk guitar til en rockstjerne armeret med en forstærker og en elektrisk guitar.

Dylans manager arbejdet tæt sammen med filmselskabet og instruktøren James Mangold, som tidligere lavede filmen "Walk the Line" om Johnny Cash. Siden da har Mangold også bl.a. instrueret "Logan" og senest "Le Mans '66". Mangold har arbejdet på manuskriptet sammen med Jay Cocks ("Gangs of New York").

Optagelserne går angiveligt i gang til maj, og Chalamet er åbenbart allerede begyndt at få guitarundervisning.

Vi ved dog ikke, om Chalamet også synger Dylans sange i filmen, eller hvornår filmen får biografpremiere.

Kommentarer

Timothée Chalamet skal spille Bob Dylan

  • ★★2

    Utrolig spændende nyhed og valg af hovedrolleindehaver. Jeg er på! Især fordi den handler om den kontroversielle transformation. 

    Thomas Fenger 7-01-20 21:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen