Trailer: "Priscilla": Første trailer til Sofia Coppolas film om Elvis og Priscilla Presley

Ét år efter Baz Luhrmanns storfilm om Elvis får rockstjernens enke sin egen biopic.

A24 har netop frigivet den første trailer til Sofia Coppolas kommende portrætfilm om Priscilla Presley – Elvis' enke, som mødte rockkongen i Tyskland som 14-årig i 1959 og otte år senere blev gift med musikeren.

Sidste år fik vi Baz Luhrmanns stort opsatte "Elvis", men selvom Coppolas film uden tvivl også bliver en æstetisk fornøjelse, så er den tydeligvis mere mådeholden og nedbarberet end Luhrmanns audiovisuelle festfyrværkeri.

Vi håber naturligvis, at Coppola også kommer ind på Priscilla Presleys rolle i "Høj pistolføring"-trilogien, men det ser ud til, at "Priscilla" blot fokuserer på tiden mellem turtelduernes første møde og deres skilsmisse i 1973.

Se også: Matthew McConaughey spiller Elvis i ny animationsserie – se traileren

"Priscilla" er baseret på Priscilla Presleys egen selvbiografi fra 1985, "Elvis and Me", og i filmen spilles hun af Cailee Spaeny ("Bad Times at the El Royale"), mens Elvis spilles af Jacob Elordi ("Euphoria").

Coppola har også skrevet manuskriptet til filmatiseringen. Tilbage i 2004 vandt hun en Oscar for sit manus til "Lost in Translation", og hun har tidligere lavet et historisk kvindeportræt i form af "Marie Antoinette". Moovy Podcast har også lavet to afsnit om den prisbelønnede filmmager, som du kan finde på alle de store podcasttjenester og læse mere om her og her.

"Priscilla" har endnu ikke fået en fastlagt premieredato, men ifølge traileren udkommer den "snart":

Kommentarer

"Priscilla": Første trailer til Sofia Coppolas film om Elvis og Priscilla Presley

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen