Dave Bautista slutter sig til "Knives Out 2"

"Spectre"-stjernen skal nok en gang spille over for Daniel Craig i den kommende Netflix-krimi.

For nylig fandt streaming-giganten Netflix den helt store pengepung frem og betalte hele 3 milliarder kroner for at få lavet to fortsættelser til Rian Johnsons succesfulde og Oscar-nominerede krimi, "Knives Out - Var det mord?".

I de to fortsættelser vender Daniel Craig tilbage som den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc, som i den første film skulle opklare en aldrende forfatters mystiske død.

Eftersom Blanc kaster sig over nye kriminalsager i de kommende film, siger det sig selv, at Craig nok er den eneste skuespiller fra den første "Knives Out", som dukker op i fortsættelserne. Og nu ved vi omsider, hvem Craig spille over for i seriens næste kapitel: Dave Bautista.

Læs også: Dave Bautista kritiserer Dwayne Johnsons skuespil

Deadline bekræfter, at "Guardians of the Galaxy"-stjernen skal medvirke i "Knives Out 2", som skrives og instrueres af den tilbagevendende Rian Johnson ("Star Wars: The Last Jedi").

Vi ved endnu ikke noget om plottet eller persongalleriet (inklusive Bautistas rolle) i "Knives Out 2", men efter planen går optagelserne i gang her til sommer i Grækenland.

Bautista tørnede sammen med Craig tilbage i 2015 i James Bond-filmen "Spectre", hvori den tidligere wrestler spillede den hårdtslående håndlanger Hinx. Bautista kan også snart opleves i en anden, stor Netflix-produktion: Zack Snyders actionfyldte zombie-film "Army of the Dead", som udkommer den 21. maj. En trailer til den film kan ses her.

Vi bringer i øvrigt snart et eksklusivt Moovy TV-interview med Zack Snyder, men inden da kan I eventuelt se vores interview med Rian Johnson op til premieren på den første "Knives Out":

Kommentarer

Dave Bautista slutter sig til "Knives Out 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen