Ron Perlman håber stadig på at lave "Hellboy 3" med Guillermo del Toro

Det er drømmeprojektet, som simpelthen bare ikke vil dø...

Sjældent har en potentielt fortsættelse floreret hyppigere på rygtebørsen end en tredje "Hellboy"-film med Guillermo del Toro ved roret.

Siden mexicanske del Toro lavede "Hellboy II: The Golden Army" tilbage i 2008, har han bl.a. vundet to Oscar-priser for "The Shape of Water" (som blev skudt af danske Dan Laustsen) og lavet thrilleren "Nightmare Alley", som forhåbentlig snart lander i de danske biografsale.

Men del Toros monumentale succes har endnu ikke givet ham muligheden for at lave en tredje "Hellboy"-film med Ron Perlman ("Star Trek: Nemesis") i rollen som den knaldrøde dæmon, der beskytter Jorden mod alskens blodtørstige bæster.

Og i 2017 lagde del Toro tilsyneladende selv projektet i graven med ordene "det er 100% sikkert, at vi ikke laver en fortsættelse," og mere grus blev hældt i hullet, da Hollywood i 2019 lavede et "Hellboy"reboot med David Harbour i titelrollen – en nedsablet film, som havde en mildest talt turbulent fødsel og endte med at floppe fælt.

Men ifølge den oprindelige Hellboy, førnævnte Perlman, er del Toros "Hellboy 3" ikke helt død. Endnu.

Læs også: David Harbour: Vores "Hellboy"-film floppede på grund af Guillermo del Toro-fans

"Jeg har forsøgt at forene mig med tanken om, at bogen er lukket," fastslår Perlman over for Inverse, før han indskyder: "Men samtidigt er jeg ret sikker på, at ingen, der arbejdede på den oprindelige 'Nightmare Alley' i 1947, tænkte, at der i 2021 ville udkomme en ny version. Man skal aldrig sige aldrig, vel?"

Selvom del Toro for fire år siden fastslog, at chancen for, at han ville lave en 3'er, var lig nul, så var det altså flere måneder før, at del Toros karriere og renommé fik et boost via de førnævnte Oscar-priser – og del Toro var vel at mærke stadig interesseret i at lave "Hellboy 3".

Den 71-årige Perlman erkender i øvrigt, at selv hvis del Toro en skønne dag laver en tredje "Hellboy"-film, så bliver det måske med en anden skuespiller i titelrollen – men det er også okay med ham. Perlman håber bare, at del Toro får lov til at fuldende sin festlige filmtrilogi.

Perlman og del Toro samarbejder i øvrigt på filmmagerens kommende "Pinocchio"-filmatisering, som også har Tilda Swinton, Cate Blanchett, John Turturro og Ewan McGregor på rollelisten, og som (efter planen) udkommer engang i år.

Kommentarer

Ron Perlman håber stadig på at lave "Hellboy 3" med Guillermo del Toro

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen