Titel på syvende "Transformers"-film afsløret

I 2022 triller Optimus Prime atter ind i biografsalene i "Transformers: Rise of the Beasts".

Siden Michael Bay endegyldigt forlod "Transformers"-franchisen ovenpå den finansielt skuffende "Transformers: The Last Knight" har Paramount Pictures udgivet det kritikerroste reboot "Bumblebee" og annonceret en række andre kommende "Transformers"-filmprojekter.

Blandt disse finder man en animeret spillefilm af "Toy Story 4"-instruktøren Josh Cooley samt en live-action spillefilm med "Creed II"-instruktøren Steven Caple Jr. i instruktørstolen.

Og netop sidstnævnte film har nu omsider fået en officiel titel, der blev annonceret i går under en virtuel præsentation arrangeret af Paramount.

Læs også: "Transformers"-producer bekræfter: Michael Bay er helt færdig med franchisen

"Transformers: Rise of the Beasts" hedder filmfranchisens syvende, live-action kapitel. Titlen antyder således, at filmen vil introducere flere af robotterne fra den computeranimerede serie "Beast Wars: Transformers" (1996-1999).

Netop den serie foregik flere hundrede år ude i fremtiden på en fremmed planet, hvor de oprindelige transformers' efterkommere bekriger hinanden. Og her efteraber robotterne ikke køretøjer, men i stedet levende væsner.

Paramount har dog bekræftet, at Optimus Prime vender tilbage i "Transformers: Rise of the Beasts" (og at Peter Cullen nok en gang indtaler den levende lastbils replikker), og at de menneskelige hovedroller spilles af Dominque Fishback ("Judas and the Black Messiah") og Anthony Ramos ("In the Heights").

"Transformers: Rise of the Beasts" vil udfolde sig i 1994 og ikke umiddelbart have nogen relation til de film, som blev lavet af Michael Bay, der lige nu har travlt med at remake den danske thriller "Ambulancen". Optagelserne til den nyeste "Transformers"-film er netop gået i gang, og filmen lander efter planen i biffen i juni 2022.

Kommentarer

Titel på syvende "Transformers"-film afsløret

 • 0

  We are here to protect the humans!
  Synes nu ikke de foregående var så ringe igen. En masser bulder og brag, ja...  men de kunne underholde :)

  Ronni Pedersen23-06-21 22:17

 • 0

  Bumblebee er den eneste jeg ikke har set flere gange. Så ved ikke med det her. Det må en kommende trailer afsløre.

  Et er sikkert. Er anmeldelserne positive er det med statsgaranti ikke noget for mig

  Spike24-06-21 04:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen