Trailer: Actionfyldt "The Gray Man"-featurette introducerer os for holdet bag Netflix’ dyreste film til dato

Superstjernerne Ryan Gosling og Chris Evans spiller to slagkraftige topagenter på kollisionskurs.

Sidst på ugen udkommer "The Gray Man" på Netflix – et stjernespækket actionbrag fra Russo-brødrene, som også stod bag Marvel-megahittene "Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" og "Avengers: Endgame".

"The Gray Man" har også de samme manuskriptforfattere som alle de film, og med verdensstjerner som Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Billy Bob Thornton, Dhanush og Regé-Jean Page foran kameraet er der virkelig lagt i kakkelovnen til en storladen actionthriller af rang.

Og en ny featurette, som kan ses herunder, giver os et lille smugkig på flere af filmens eksplosive actionsekvenser, og flere af filmens bagmænd og skuespillere gør os også lidt klogere på, hvad vi har i vente.

Se også: Nyt actionfyldt klip fra Russo-brødrenes "The Gray Man"

"The Gray Man" er baseret på Mark Greaneys bestseller af samme navn, som handler om CIA-agenten Sierra Six (Gosling), der er på flugt gennem Europa efter en fejlslagen mission – og han har den hensynsløse håndlanger Lloyd Hansen (Evans) lige i hælene.

"The Gray Man" udkommer på Netflix på fredag, den 22. juli, og Moovy TV har i øvrigt netop talt med både Russo-brødrene samt skuespillerne Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick og Regé-Jean Page – de interviews lander på sitet i ugens løb.

Den omtalte featurette kan ses her:

Kommentarer

Actionfyldt "The Gray Man"-featurette introducerer os for holdet bag Netflix’ dyreste film til dato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen