Gal Gadot: Jeg arbejder på "Wonder Woman 3"

Mod forventning er den israelske superstjerne åbenbart ikke færdig med DC-rollen.

Da filmmagerne James Gunn og Peter Safran blev udpeget som cheferne for DC's nye filmafdeling sidste oktober og dernæst annoncerede en række nye filmatiseringer af DC's tegneserier, blev det antaget, at DCEU-filmsagaen, som blev kickstartet med Zack Snyders "Man of Steel" i 2013, var slut.

Henry Cavills annoncerede comeback som Superman blev aflyst, "The Flash" og den kommende "Aquaman: The Last Kingdom" blev promoveret som nogle af DCEU's afrundende kapitler, og et helt nyt filmunivers blev annonceret: DCU, som kickstartes med Gunns "Superman: Legacy" i 2025.

Således bliver tavlen altså visket ren. Og dog. For i et nyt interview med comicbook.com fortæller "Wonder Woman"-stjernen Gal Gadot, at hun stadig er med om bord på en tredje (og fortsat unavngiven) "Wonder Woman"-film.

Læs også: Connie Nielsen vil gerne lave en "Wonder Woman"-spin-off

"Jeg elsker at spille Wonder Woman," fortæller Gadot. "Rollen står mit hjerte nær. Og ud fra hvad jeg har hørt fra James og Peter, så laver vi 'Wonder Woman 3' sammen."

Gadots ord kommer mildest talt som en overraskelse, idet en tredje "Wonder Woman"-film aldrig er blevet annonceret af Gunn og Co. Til gengæld kommer der snart en tv-serie, "Themyscira", der handler om Wonder Womans fødeø, men som foregår før de to "Wonder Woman"-spillefilm.

"Wonder Woman 3" blev faktisk annonceret tilbage i 2020, men efter at "Wonder Woman 1984" underpræsterede i biograferne og blev revset af kritikerne, forlod instruktøren Patty Jenkins projektet, som dernæst blev lagt på is. Bliver det mon alligevel tøet op igen?

Kommentarer

Gal Gadot: Jeg arbejder på "Wonder Woman 3"

  • 0

    WW1 var acceptabel, mens WW2 var yderst ringe. De mangler virkelig noget bedre manuskriptmateriale til en 3'er. Ellers synd, for Gadots WW er fremragende i de andre film hvor hun ikke står alene.

    T'hain 9-08-23 12:58

  • ★★★★★0

    Jeg sad her forleden og så John Flickingers podcast/livestream på YouTube, hvor der også var en der skrev ind om, at "Wonder Woman 3" stadig var på tegnebrættet og at det var blevet bekræftet af Gal Gadot. 

    Det var jeg mildt sagt pænt overrasket over, og troede først at det var fis i en hornlygte, da det ikke gav nogen mening ifølge det nye DCU reboot. Men nyheden er jo åbenbart god nok, så nu glæder jeg mig da til at se en film mere med Gal Gadot som Wonder Woman. :)

    NightHawk 9-08-23 13:44

  • ★★★★0

    Wonder woman 1. Det er den med Fokker Eindecker, er det ik'? 

    Gasivodo10-08-23 04:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen