Trailer: Idris Elba og Co. svinger seksløberne i Netflix-western "The Harder They Fall"

Stjernerne samles på prærien i Netflix' kommende westernfilm.

Det er ikke hver dag, der udkommer en ny westernfilm, så det er med at holde øje, når det sker. Tidligere på året landede Netflix rettighederne til Paul Greengrass' "News of the World", som havde Tom Hanks i hovedrollen, og nu har de minsandten linet næste tur på prærien op.

Og  "The Harder They Fall" ser ud til at blive en blodig, actionfyldt omgang i højt tempo ud fra første trailer at dømme.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF "NEWS OF THE WORLD"

Filmen omhandler den lovløse Nat Love, der må tage kampen op mod sin gamle fjende, Rufus Buck, som er blevet befriet fra fængslet. Det sætter en jagt efter hævn i gang, hvor Nat må få samlet sin gamle bande for at tage kampen op én gang for alle.

"Lovecraft Country"-stjernen og den kommende "Antman"-skurk, Jonathan Majors, indtager rollen som Nat Love, mens superstjernen Idris Elba ("Star Trek Beyond") spiller Rufus Buck. 

Derudover medvirker navne som Regina King ("Watchmen"), Lakeith Stanfield ("Get Out", "Uncut Gems"), Zazie Beetz ("Joker", "Deadpool 2") og Delroy Lindo ("Da 5 Bloods").

"The Harder They Fall" instrueres af den relativt uprøvede Jeymes Samuel og forventes af lande på Netflix engang til efteråret, efter den har haft sin verdenspremiere på Toronto Film Festival. 

Kommentarer

Idris Elba og Co. svinger seksløberne i Netflix-western "The Harder They Fall"

 • ★★★★★★0

  Western Blaxpliotation?

  Wayne28-06-21 10:31

 • ★★★★0

  Western Blaxpliotation?

  Den er i hvert fald kraftigt inspireret af blaxploitation-film stilmæssigt.

  Det er et vildt cast, så det kunne godt blive underholdende.

  Kruse28-06-21 10:53

 • 0

  Lakeith Stanfield var blandt de få lyspunkter ved Death Note...jeg kan godt lide en god Western, så måske får denne en chance.

  Ryder66628-06-21 11:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen